Hírek

2007.10.16. 02:29

Horgászverseny

Keszthely (há) - Hatodik alkalommal rendezte meg a hagyományosan nagy részvétellel zajló horgászversenyt a minap a Gyermekbarát Szervezet. A Balaton- parti őszi programon ezúttal is több mint százan vettek részt. Negyven nagy horgász utazik a Fővárosi Nagycirkuszba, a Mikulás-műsor bemutatójára

Horányi Árpád

A pecázás három óra hosszat tartott, sok izgalommal. A halfogás eredményességének igazi tétje most a versenydíj volt: ebből szerencsére szépszámú részesedés várt a gyermekekre. Körükben a negyven legeredményesebb horgász nyerhetett lehetőséget a Fővárosi Nagycirkusz december 3-i Mikulás előadásán való részvételre. A verseny szervezésében, lebonyolításában szerepet vállalt a Nők a XXI. Századért Egyesület, városi részről pedig anyagi támogatást nyújtott az önkormányzat egészségügyi és szociális bizottsága. Szponzori képviseletben a díjakat dr. Ifi Ferenc, a bizottság elnöke adta át. A dobogós helyre került csapatok tagjainak a szakmai zsűri elnökeként érmet adományozott Balázs István, a keszthelyi Helikon Horgászegyesület elnöke.

A kifogott halak darabonként, valamint összsúlyban dekánkét is egy-egy pontot értek a versenyeredmények megállapításához. A helyezett csapatok tagjain túl is valamennyi résztvevő kapott ajándékot, tárgyjutalmat. A verseny vándorserlegét a Csány-Szendrey ÁMK nyerte el.

Ezek is érdekelhetik