Hétvége

2011.08.18. 16:49

Halászlékirály

Vasárnap estig tartanak a csopaki bornapok. A megnyitón elhangzott: ki kell használni a jó időt és a színes programot kínáló rendezvényt.

Fincza Zsuzsa

  Az idei nyár időjárása nem volt kegyes, de a helyiek mindent elkövettek, hogy mindenki a lehető legjobban érezze magát – most már nem kell a rossz időn szomorkodni, kellemes kikapcsolódást, jó szórakozást ígér a színes programot kínáló rendezvény. A mûsorban a helyi Kaláris Néptáncegyüttes és a Csopak Táncegyüttes, valamint az Ethnofil zenekar szórakoztatta a boros, pecsenyés házak között összegyűlt érdeklődőket. Tegnap rendezték a IV. Csopak Hangja karaoke énekverseny döntőjét, pénteken többek között stand up comedy és az LGT Emlékzenekar koncertje lesz, szombaton mise, operett, utcabál és tûűzijáték. Vasárnap délután lehet mérkőzni a Csopaki Halászlékirályok címért, este hat órakor pedig kiderül, hogy ki nyeri el az idén a Napló szépe címet.

 Nyár 2011

 Balaton 2011

 További zalai programok itt!

 Fesztivál 2011 - Minden egy helyen

 További zenei hírek itt!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!