mintegy 1000 egerszegi választópolgárt várnak

2019.10.13. 11:40

A Petőfi-iskolában található szavazókörbe lassan, de folyamatosan érkeznek

- Ahogy szoktuk, hajnali öt órakor már itt voltunk, szabályszerűen indítottuk a napot, hat órakor pedig meg is érkezett az első szavazó, akinek külön feladata is van, ő hitelesíti a mozgóurnákat az aláírásával, ellenőrzi, hogy üresen indulnak útnak – mondta a zalaegerszegi 16-os szavazókör szavazatszámláló bizottsági elnöke, Horváth Miklós.

Arany Horváth Zsuzsa

Horváth Miklós, a zalaegerszegi 16-os szavazókör szavazatszámláló bizottsági elnöke

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Katona Tibor

A Petőfi-iskolában található szavazókörben lassan, de folyamatosan érkeznek a szavazók, bár a délelőtt 10,30-as részvétel elmarad az országgyűlési választások hasonló időpontban regisztrált adataitól. Ebbe a szavazókörbe összesen mintegy 1000 zalaegerszegi választópolgárt várnak.

Horváth Miklós, a zalaegerszegi 16-os szavazókör szavazatszámláló bizottsági elnöke
Fotó: Katona Tibor / Zalai Hírlap

-Reméljük, a szavazók a helyi közgyűlésről való voksolást is fontosnak tartják,hiszen a lakóhelyük jövőjét érintő döntési jogot tesszük a megválasztandó képviselők kezébe, mondta a bizottság elnöke, aki sokéves tapasztalattal rendelkezik a szavazás lebonyolítását illetően.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!