A mountain bike diákolimpia országos döntője

2024.05.30. 16:46

A kerékpáros fiatalok itthon és külföldön is gyűjtötték a tapasztalatot

Csömörön rendezték meg idén a mountain bike diákolimpia országos döntőjét.

Varga Andor

Filó Dénes és Filó Borbála egyaránt ezüstérmet szerzett a diákolimpián

Fotó: ZKSE

A seregszemlén a zalaegerszegi Green Zone-ZKSE tagjai egy győzelem és további hat érmes helyezés mellett egyéb értékes pozíciókat is megszereztek.

Eredmények:

A-kategória, U9, fiúk: 4. Káldi Zalán. Lányok: 3. Kanta-Csejtei Lili. U11, fiú: 9. Kovács Máté. U13, fiú: 7. Kanta-Csejtei Bence, 8. Békefi Ábel. U15, fiú: 8. Bruchner Máté. U17, lány: 3. Ádám Gabriella. U19, nő: 1. Bruchner Regina. B-kategória, U9, fiú: 2. Filó Dénes. U11, lány: 2. Filó Borbála.

És a fiatalok egy része ezzel a lendülettel másnap a szlovéniai Kamnikban folytatta a versenyzést, ahol az olimpiai szakágban rendeztek kiemelt nemzetközi versenyt. Az egerszegiek számára a tapasztalatszerzés volt a cél, illetve igyekeztek begyűjteni minél több ranglista-pontot. A legjobban ezúttal is Bruchner Regina teljesített, aki az U19-es női mezőnyben felállhatott a dobogó harmadik fokára.

A ZKSE versenyzőinek további eredményei:

U13, fiú: 19. Nagy Balázs. U11, fiú: 17. Kovács Máté. U15, fiú: 9. Bruchner Máté. U17, lány: 6. Ádám Gabriella. Elit, férfi: 15. Endrédi Máté.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában