Harmadik helyen állnak a rájátszásban

2024.04.11. 11:00

Fontos meccset nyertek a kanizsai kézisek

A férfi kézilabda NBII Délnyugati csoport felsőházában a nagykanizsai férfi csapat a Tököl együttesét fogadta, amelyet a korábbi nagykanizsai közönségkedvenc Krichenbaum Tibor irányított.

Kühne László

Az öt gólt szerző Apró Botond (32), a Nagykanizsa játékosának már csak a hátát látják a tököliek

Fotó: Szakony Attila

Nagykanizsa–VSK Tököl 29-24 (12-12)
Nagykanizsa, 150 néző. Jv.: Rozina, Ujvári.
Nagykanizsa: Oláh – Kovacsics 2, Hári 1, Balogh P. 2, Péter 4, Apró 5, Csordás 4. Csere: Kovács A. (kapus), Sass, Szabó G. 3, Füstös 3, Vadász 3, Báder 2, Bognár. Edző: Csalló Ádám.
Jók: az egész kanizsai csapat. 

A kanizsai mérkőzés első félidejében szinte végig a vendégek vezettek. Volt már három gól is az előnyük, de a szünetre sikerült a hazai csapatnak egyenlíteni. A második félidő első része pont fordítva alakult. A Nagykanizsa vezetett 1-2 góllal, de a 37. percben újra döntetlen volt az állás. A következő, bő 10 percet 6-1-gyel hozták a vendéglátók, ez megalapozta a végső győzelmet. Bár az ellenfél egyszer felzárkózott két gólra, de a végén azért biztos nagykanizsai siker született.

A győzelemmel a dél-zalaiak a harmadik helyen állnak, egy pontnyira a Hőgyész csapatától és háromra a feljutást érő helyen álló Százhalombattától. Utóbbiak a hétvégén 28-28-as döntetlent játszottak a NEKA U21 vendégeként. Az előttünk álló hétvégén az első két helyezett egymással mérkőzik meg a Hőgyész otthonában, míg a Nagykanizsa az Érd csapatát fogadja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában