Az FC Nagykanizsa a HVSE II ellen nyert

2024.04.10. 16:30

Egy lépéssel közelebb a bronzhoz a kanizsai futsalosok

Egyértelmű cél lebegett a Nagykanizsai Futsal Club NB II-es futsal együttese előtt az újabb bajnokiján: megszerezni a három pontot a Haladás VSE II ellen, hogy az utolsó három meccsére fordulva a dobogós hely számukra még közelebb kerüljön.

Kühne László

Gyurcsányi Zsolt (jobbról a második) és csapata jó helyzetből várhatja a folytatást

Fotó: Szakony Attila

Nagykanizsai Futsal Club–Haladás VSE II 3-1 (2-0)
Nagykanizsa, 300 néző. Jv.: Karsai.
Nagykanizsa FC: Szabó Á. – Kollár, Schuller, Bagó Be., Kovács Gy. Csere: Szőke R. (kapus), Dömötörfy, Bolla, Horváth G., Manganelli, Gyurcsányi, Bogyó. Játékos-edző: Gyurcsányi Zsolt.
Gólszerzők: Bogyó (7.), Schuller (17.), Gyurcsányi (38.), illetve Vidák (23.)

A maguk által elvártaknak megfelelően nagy elánnal kezdték a mérkőzést a házigazdák, de sorra maradtak ki a nagykanizsai ziccerek, s a „szokásos” törvényszerűség sem jött: az ellenfél találatai is elmaradtak... Hazai oldalon viszonylag korán megtört a jég, a vezetést ráadásul meg is tudták duplázni félidőig Schuller Ferencék. A második húsz perc azért még így sem ígérkezett egyszerűnek. A szombathelyiek ráadásul korán szépítettek, a lendületük viszont újabb teret adott a dél-zalai próbálkozásoknak. Idővel ez meghozta a házigazdák harmadik gólját (stílszerűen a játékos-edző Gyurcsányi Zsolt villanásával), s ez nem csupán azt jelentette, hogy bebiztosították a három bajnoki pont megszerzését, hanem újabb fontos lépést könyvelhettek el afelé, hogy a Nagykanizsai Futsal Club gárdája a futsal NB II Nyugati csoportjában megszerezze a bronzérmet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában