Újra megosztoztak a pontokon

2024.04.17. 21:00

A szezon második zalai rangadója is döntetlennel zárult a női labdarúgó NB II-ben

A női labdarúgó NB II Nyugati csoportjának 20. fordulója zalai rangadót hozott, mely éppen úgy döntetlennel zárult, mint a két csapat őszi mérkőzése.

Kühne László

Háttal a zetés Kopcsándi Vivien, aki mellett Nagy-Fáró Dorottya próbálja célba venni a kaput

Fotó: Szakony Attila

FC Nagykanizsa–ZTE FC 1-1 (0-1)

Nagykanizsa, 120 néző. Jv.: Koronczai.

Nagykanizsa: Sebők – Molnár II R., Szabó Zs., Kaszás, Pintér D. (Gyergyák), Németh P., Balassa D., Szollár, Nagy Fáró, Gergelics, Domján-Köröcz. Edző: Benedek József.

ZTE FC: Kiss E. – Nagy B., Szegedi (Bicsák), Pupos (Tollár), Tóth K., Simon V., Kopcsándi, Varga B. (Király), Vitusz, Harsányi, Mezőfi. Edző: Pergel Andrea.

Gólszerzők: Németh P. (72.), illetve Szegedi (34.).

Benedek József: „Felkészültünk az ellenfélből és talán kissé túlbiztosítottuk a védekezésünket, így pedig előre nehezen tudtuk bejátszani az üresen maradt területeket. Játékban jobb volt a ZTE, mentálisan azonban ellensúlyozni tudtuk ezt, és a szerencse is mellénk állt. A támadásépítésben kell fejlődnünk.”

Pergel Andrea: „Irányítottuk a mérkőzést, többet birtokoltuk a labdát, a hazaiak csak elvétve jutottak el a kapunkhoz. A helyzeteink zömét azonban kihagytuk, büntetőt is hibáztunk. A Kanizsa pontrúgás után egyenlített, a játék képe alapján győzelmet érdemeltünk volna.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában