Kiemeltté vált szombathelyi bajnoki

2024.03.02. 19:30

Újra asztaloknál a Tuxera Aquaprofit NSK sakkozói

Vasárnap folytatódnak a sakk Szuperliga küzdelmei, az ötödik forduló programjában a bajnoki címvédő kanizsai Tuxera Aquaprofit NSK a Haladás VSE vendége lesz 11 órától Szombathelyen.

Kühne László

Forrás: Illusztráció / Shutterstock

A nagykanizsai – egyben a táblázaton listavezető – első számú sakk-együttesnek a Szuperligában gyakorlatilag kötelező a maximális koncentráció és a javítás, mivel az előző körben Ajkán vereséget szenvedtek.

– Régi riválisunk a szombathelyi, mely most inkább erős középcsapat – fogalmazott Nádasi Tamás, a TANSK egyesületének elnöke. – A tabella első három helyén óriási a verseny, ezért sem elhanyagolandó, hogy most is egy erős együtteshez látogatunk. Első helyezettek vagyunk, de köztünk, a Paks és az Ajka között körbeverés alakult ki, nem engedhetünk hát ki egy pillanatra se, így ahhoz, hogy a bajnoki címre komoly esélyünk legyen újra, a szombathelyi találkozón is fontos a biztos siker.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában