A Csik Ferenc életéről szóló film hamarosan a tévében

2024.03.10. 12:30

Keszthelyen járt a MOB elnöke

A Magyar Olimpiai Akadémia (MOA) elnöke, dr. Iglódi Endre meghívására Keszthelyre látogatott Gyulay Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöke.

Kerkai Attila

Balról Keczeli Zoltán, Gyulay Zsolt és dr. Iglódi Endre a gyenesdiási lőtéren

Forrás: ZH

A két sportvezető természetesen nem először találkozott, régóta ismerik egymást, Keszthelyen viszont nem túl gyakori, hogy a MOB elnöke ellátogat. A sportszakmai és természetesen baráti megbeszélések mellett a MOB elnöke kilátogatott a gyenesdiási lőtérre is, ahol Keczeli Zoltán Európa-bajnok, világbajnoki ezüstérmes futócéllövő, a BEFAG Keszthelyi Erdész LK vezetőedzője, a Magyar Sportlövők Szövetségének futócél szakágvezetője fogadta.

Keszthelynél maradva és a hagyományőrzésnél, a héten Keszthelyen járt az M5 televízió stábja, amely Csik Ferenc emlékhelyeit járta be a Balaton fővárosában, dr. Iglódi Endre, a Csik Ferenc Olimpiai Baráti Kör elnökének segítségével. A Csik Ferenc életéről szóló filmet március 23-án szombaton tűzi műsorára a csatorna.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában