A Szentlőrinc vendégjátéka sok nézőt vonzott

2024.03.31. 18:58

Hat gól, vérbeli rangadó és döntetlen Kanizsán

Vasárnap délután rangadót rendeztek a labdarúgó NB III. Délnyugati csoportjában, hiszen a harmadik helyezett FC Nagykanizsa a második Szentlőrincet fogadta. A találkozó végül az is lett, és izgalmas mérkőzés végén 3-3-as döntetlen született.

Kerkai Attila

Winkler András, az FC Nagykanizsa játékosa a legjobbkor talált be, amivel a hajrában a zalaiak az egyik pontot otthon tartották.

Fotó: Szakony Attila

FC Nagykanizsa – Szentlőrinc 3-3 (2-2)

Nagykanizsa, 500 néző. Jv.: Papp Á.

FC Nagykanizsa: Kálovits – Szabó P., Kovalovszki, Bence Sz. (Szanyi, 67.), Varga – Szilágyi, Godzsajev (Józsa Á., 80.), Kondor (Major, 62.), Winkler – Lőrincz B., Pintér. Vezetőedző: Gombos Zsolt.  

Gólszerzők: Lőrincz B. (18.), Kondor (24.), Winkler (80.), illetve Csörgő (26.), Tamás L. (40.), Novák Zs. (63.).

Noha a két csapatot 15 pont választotta el a tabellán, ez így is rangadónak számított és a jó időben nagyon sok néző volt kíváncsi a húsvétvasárnapi összecsapásra. Az ünnepi hangulatról pedig az FC Nagykanizsa gondoskodott. Előbb  egy szabadrúgás után a hosszú oldalon kimozduló Lőrincz Bence okosan fejelt a kapus lábai között a hálóba, majd nem sokkal később hasonló szituáció után  Kondor Kristóf közelről bólintott a Szentlőrinc kapujába. Máris 2-0-ra vezetett az FC Nagykanizsa, de rögtön ezután egy  hazai hiba következett, amikor Kovalovszki röviden passzolt haza, Kálovits  is mellé rúgott a labdának, Csörgő pedig nem hibázott. Változatosa volt a játék, a Szentlőrinc pedig még a szünet előtt  egyenlített. A második félidőben si sok akciót láthattak a nézők, a 63. percben egy szerzett labdát Novák vezetett a kapusra, lövése átpattant a hazai kapuson, s noha a labdát kivágták a kanizsaiak, de a labda már túljutott a gólvonalon. Ezzel 3-2-re már a baranyaiak vezettek, de a házigazda harcolt és küzdött, aminek meglett az eredménye. A 80. percben egy bal oldali nagy beadás után a labda átpattant mindenkin, Winkler Andrásig jutott, aki középről 10 méterről lőtt a kapuba, 3-3. A hajrában változatos és izgalmas játék alakult ki, de az eredmény már nem változott.

Gombos Zsolt: „Vérbeli rangadó kerekedett a találkozóból. Fegyelmezett játékkal meglaptük az ellenfelet és két góllal elléptünk, de aztán egy olyan hioba következett, ami nem volt benne a játékban. Döntetlen állás után ki-ki meccs alakult ki, sokszor rohantunk, ahelyett, hogy lassítottuk volna a játékot. Abszolút partnerei voltunk a Szentlőrincnek,de jött egy újabb amatőr hiba, viszont a csapat tartását jelzi, hogy nem adtuk fel. Sikerült az egyenlítés, a nézők hat gólt  és egy jó meccset láthattak. Le a kalappal a csapat előtt, a másodiknak három gólt lőttünk.    

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában