Kihasználták a bajnoki szünetet

2024.03.22. 17:31

A ZTE FC Kozármislenyben is győzött

Pénteken, kihasználva a válogatott mérkőzések miatti bajnoki szünetet, a ZTE FC NB I.-es labdarúgó csapata felkészülési mérkőzést játszott Kozármislenyben, ahol a zalaiak 2-1-re nyertek.

Kerkai Attila

Sajbán Máté (sötétben a két hónappal ezelőtti egerszegi meccsen is betalált és pénteken is eredménbyek volt a Kozármisleny ellen.

Fotó: Pezzetta Umberto

Kozármisleny - ZTE FC 1-2 (1-0)

Kozármisleny, 300 néző. Jv.: Katona B.

ZTE FC: Gyurján – Lesjak, Safronov, Evangelou – Vocsicska, Hadida, Kovács B., Kiss B., Medgyes – Németh D., Sajbán. Cserék: Köcse (kapus), Mim, Croizet, Szendrei, Sankovic, Csóka, Bedi. Vezetőedző: Márton Gábor

Gólszerzők: Ikonomou, illetve Sajbán, Csóka.

A labdarúgó NB I. tavaszi nyitánya előtt bajnoki főpróbaként január végén a ZTE FC fogadta a baranyai együttest és 5-1-re nyert az NB II-es ellenfél ellen, amivel kvázi lendületet is vett, hogy aztán remek rajtot produkáljon. Ezúttal Kozármislenyben viszonozta Márton Gábor együttese az akkori látogatást és a hazaiak az első félidő közepén vezetéshez jutottak.  Több gól ebben a félidőben nem esett, hogy aztán a fordulás után előbb Sajbán találjon be. Jöttek a cserék, így többek között Csóka Dániel, aki megszerezte a ZTE FC győztes találatát is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában