Új igazolások is vannak már a csapatnál

2024.01.31. 10:30

Az FC Nagykanizsára a héten két edzőmeccs vár itthon

Folytatta és folytatja felkészülését az FC Nagykanizsa NB III.-as labdarúgócsapata, amely két új igazolást jelentette be, csütörtökön pedig újabb felkészülési mérkőzés vár rá a ZTE FC II. ellen.

Kerkai Attila

János Norbert a levegőben ünnepel, akinek Nagyatádon is volt miért boldognak lenni, hiszen négyszer talált be a kapuba

Fotó: Szakony Attila

Mint korábban beszámoltunk róla, próbajátékosok is érkeztek az FC Nagykanizsa labdarúgócsapatához, és kettejükkel szerződést kötöttek a kanizsaiak. A védő Zsemlye Balázs valószínűleg kimagaslik majd, hiszen két méter magasra nőtt és korábban a DVTK és a PMFC csapatában is futballozott a 21 esztendős játékos. A támadó - szintén 21 esztendős - Major Ernő a Bp. Honvéd nevelése, a legutóbbi fél szezonban a szlovák harmadosztályban szereplő füleki csapatot erősítette.

Mint megtudtuk, a többi próbajátékostól már elköszöntek. Gombos Zsolt csapata legutóbb a Somogy megyei bajnokságban szereplő Nagyatáddal játszott felkészülés mérkőzést és 11-1-re nyertek a zalaiak. János Norbert 4 gólt lőtt, mellette Lőrincz Bence, Major Ernő, Horváth Kornél 2-2 találatig jutott, Kondor Kristóf pedig egyszer talált be.

Az első hazai felkészülési mérkőzését pedig csütörtökön játssza az FC Nagykanizsa, amikor 13 órától a ZTE FC II. csapata érkezik Kanizsára. A találkozót eredetileg szombaton játszották volna, de az egerszegiek kérésére két nappal korábbra tették a találkozót. Szombaton (12.00) a szintén NB III.-as Csorna lesz a vendég az Olajbányász-pályán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában