Edzői nyilatkozatok a DVTK - ZTE FC (0-3) mérkőzés után 

2023.12.03. 19:21

Márton Gábor: a csapat ma nagy munkát végzett

A ZTE FC 3-0-s diósgyőri sikere után a két szakvezető is értékelte a látottakat. Mint beszámoltunk róla, a labdarúgó NB I. 15. fordulójában az egerszegiek Mim Gergely két találatának és Ubochioma Meshack góljának köszönhetően 3-0-ra nyertek idegenben. 

Kerkai Attila

Márton Gábor szerint a második félidőre megjött a csapat önbizalma is

Fotó: Pezzetta Umberto

Szergej Kuznyecov (DVTK):
- Kikaptunk  3-0-ra hazai pályán, ami elfogadhatatlan számunkra. Nem játszottunk rosszul az első félidőben, de ha nem rúgod be a helyzeteket, akkor az ellenfél megteszi ezt az első lehetőségéből, ahogy ma láthattuk. Hiányoltam az agresszivitást elöl, hátul pedig fegyelmezetlenek voltunk. Kaptunk még két gólt. Ilyenkor kell erősnek lenni és mindent megteszünk, hogy felkészüljünk a következő találkozóra.

Márton Gábor (ZTE FC):
- Győztünk, a többi a mi helyzetünkben most nem fontos. Az első félidőben bátortalanok voltunk, de a második félidőben már más volt a helyzet. Az ilyen győzelmek azért is fontosak, mert zárkózni lehet a középmezőnyhöz. A második félidőben már megjött az önbizalom  is, amit szerettem volna látni, nekünk voltak nagyobb helyzeteink. Nem volt könnyű mérkőzés, ma gólt sem kaptunk. A csapat nagyon nagy munkát végzett.  

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában