Túl nagy előnyt adtak az elején

2023.12.06. 15:49

A Nagykanizsa FC futsalosai beragadtak az UTE vendégeként

A futsal NB II Nyugati csoportjában az UTE a Nagykanizsai FC elleni bajnokin az első félidő közepéig lényegében el is döntötte a találkozót.

Kühne László

Forrás: Illusztráció / Shutterstock

UTE–Nagykanizsai Futsal Club 5-3 (4-2)
Budapest, 50 néző. Jv.: Kiss G.
Nagykanizsa FC: Szőke R. - Kollár, Bolla, Bozsoki, Schuller. Csere: Szabó Á. (kapus), Szőke Á., Pál D., Dömötörfy, Németh M., Gyurcsányi, Takács S. Játékos-edző: Gyurcsányi Zsolt.
Gólszerzők: Torda (6.), Kasza (7.), Csernay (9., 31.), Medveczki (12.), illetve Kollár (17.), Szőke Á. (18.), Bozsoki (40.).
Kiállítva: Szőke R. (25.)

Szemben az őszi bajnoki találkozóval, amikor az Újpesti TE a meccs utolsó negyedében fordította a maga javára a mérkőzést Kanizsán, ezúttal a lilák az elején kezdtek be határozottan, és gólokat szerezve. A mérkőzés 12. percében már 4-0 volt az állás, igaz, a dél-zalaiak tudtak még zárkózni ezt követően. A második játékrész a találatokat tekintve már jóval szegényebbre sikerült, ugyanakkor a hatodik helyen álló kanizsaiak tartották magukat, s a kétgólos vereség a vállalható kategóriát jelenti számukra a dobogós Újpesttel szemben.

A Nagykanizsa FC csapata hétfőn hazai pályán lép parkettre, amikor 19 órától az Asterix Érd lesz a vendége.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában