Helyi sport

2023.11.30. 15:00

Szilágyi Krisztián is ott volt a legjobb motorosok között

Számos nehézség ellenére az idei szezon is tartogatott elismerést Szilágyi Krisztiánnak, aki 2023-ban elért eredményei alapján hivatalos volt az MBH Bank Országos Bajnokság gyorsaságimotoros szakágának díjátadójára.

Kühne László

Jobbról Szilágyi Krisztián a díkiosztón.

Fotó: MAMS/Nagy Gábor

A dél-zalai fiatal az SSP300-as kategórián belül hívta fel magára a figyelmet – pályafutása során már nem először.
Az időközben már a kanizsai Batthyány-gimnázium diákjává vált Krisztián a Speed Passion Racing Egyesület színeiben ebben az évben már a nemzetközi porondon is megmutathatta magát. Az Európa Kupa-sorozatban, valamint az Alpok-Adria versengés keretein belül például dobogós helyezéseket is elkönyvelhetett.

A MAMS, vagyis a Magyar Motorsport Szövetség a Sportok Házában tartotta meg a szezont záró díjátadó ünnepséget a hazai ifjú motoros tehetségek számára. A rendezvényen Szilágyi Krisztián „kiemelkedő teljesítményéért” vehetett át elismerést. Rövid téli pihenő utá pedig a folytatás sem kérdéses: a 2024 év szintén a nyeregben találja majd az eszteregnyei gyorsasági motorost.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában