ZTE-DVSC: edzői nyilatkozatok

2023.11.25. 20:27

Márton Gábor szerint jelenleg előrébb jár a Debrecen

A ZTE FC - DVSC NB I.-s labdarúgó mérkőzés után, amit a debreceni együttes 2-1-re nyert meg Egerszegen a két szakvezető így értékelte a látottakat.

Kerkai Attila

Fotó: Fehér Márk

Márton Gábor (ZTE FC): - Az első félidő nem tetszett, mert nagyon bátortalanok voltunk. Rúgtunk egy szép gólt, amihez a szerencse is kellett. A második félidőben elkövettük azokat a hibákat, amikről korábban is beszéltünk, ám úgy látszik, ezek egyelőre nehezen kiölhető dolgok még. Kaptunk két gólt, nem volt meg a higgadtság, amivel gólt lőhettünk volna, csak Mim Gergelynek volt egy jó lövése. Aztán benyomtuk a Debrecent, de nem mertük felvállalni a passzokat és kevés lehetőségünk volt. Ezen kell javítani. Vereséget nem érdemeltünk, de talán győzelmet sem. Inkább ikszes meccs volt, de ennyivel előrébb jár a Debrecen. Ma nagyobb szerencséjük is volt, és régóta együtt dolgoznak.”

Srdjan Blagojevic (DVSC): -  Mindenekelőtt gratulálok a játékosaimnak,  mert nagyon fontos volt ez a győzelem. Először nyertünk idegenben, úgyhogy sokat fog nekünk segíteni, mivel lesz még idén három meccsünk idegenben. Próbáltuk kontrollálni a játékot, az ellenfél pedig várt a hibáinkra, mi pedig próbáltuk áttörni a védelmüket. Az első félidőben bejött a tervük, ettől függetlenül úgy gondoltam, nincs szükség taktikai változtatásokra, mert kontrolláltuk a játékot, csak több energiára volt szükség. Az ellenfelünk terve az lehetett, hogy alacsonyabb intenzitáson tartsák a meccset, mi meg ezt nem engedhettük meg. A széleken nem hoztunk jó döntéseket, nem használtuk ki a nyitott tereket, de ebben is javultunk a második félidőre. Így tudtunk lőni két gólt, és megnyertük a mecset. Végezetül szeretnék köszönetet mondani a szurkolóknak, hiszen tudom, milyen hosszú utat tettek meg, hogy támogassanak minket.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában