Labdarúgás

2023.11.24. 19:00

A Kanizsa és a ZTE II. is az éllovas ellen zár a labdarúgó NB III-ban

Nem akármilyen meccsekkel zárják az őszt a labdarúgó NB III zalai csapatai: a ZTE FC II. az északnyugati éllovast fogadja vasárnap 13 órától, míg az FC Nagykanizsa ugyanekkor a délnyugati első helyezett vendége lesz.

Varga Andor

Az augusztusi Nagykanizsa–Iváncsa bajnokin (kékben a hazaiak közül Szilágyi Adrián) nem született gól

Forrás: ZH-Archívum

Kanizsai szempontból kiválóan sikerült egy hete a 16. forduló: a csapat győzött, miközben az előtte állók pontokat vesztettek, az éllovas Iváncsa egyenesen kikapott. Így a zalaiak lemaradása 6 pontra csökkent és egy esetleges holnapi győzelemmel akár még ebből is faraghatnak.

– Remek csapattal találkozunk, melyről sokat tudunk, hisz többször találkoztunk velük az elmúlt években – mondta a Kanizsa mestere, Gombos Zsolt, aki korábban az osztály Közép csoportjában dolgozva különösen sok élményt szerzett az Iváncsáról. – Igyekeztünk begyűjteni róluk a legfrissebb információkat is, és ezek alapján felkészíteni a csapatot, mert jó lenne győzni és tovább csökkenteni a hátrányt. Úgy gondolom, a találkozót az döntheti el, hogy melyik fél akarja jobban a sikert. A keretünkben a múlt hetihez képest egy változás van: Kovalovszki eltiltása után játékra kész.

A kieső helyen álló ZTE II. számára nem a legkellemesebb feladat az Északkeleti csoportot vezető Tatabánya ellen pályára lépni.

– Nagyon régen nyertünk legutóbb, s most minden körülmény a vendégek mellett szól, éppen ezért érzem azt, hogy talán meglepetést okozhatunk – vélekedett a kék-fehérek trénere, Koller Zoltán. – Nincs rajtunk nyomás, megpróbáljuk ezt kihasználni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában