Nyert és előzött az Ajka

2023.11.30. 14:16

A dél-zalaiak szombaton játsszák utolsó idei meccsüket

A női labdarúgó NB II Nyugati csoportjának 12. fordulójában követlen riválissal mérkőzött az FC Nagykanizsa.

Kühne László

A kép az októberi ZTE FC–Nagykanizsa (piros mezben) meccsen készült, háttal Kaszás, háttérben a dél-zalai kispad.

Forrás: ZH-Archívum/Szekeres Péter

FC Ajka –FC Nagykanizsa 2-1 (1-1)

Ajka, 50 néző. Jv.: Németh D.

FCN: Sebők – Balassa D., Molnár II R., Kaszás, Nagy Fáró (Pintér D.), Szollár, Farkas Cs., Szabó Zs., Németh P., Sóstai, Gergelics. Edző: Benedek József.
Gólszerzők: Galambos (6., 49.), illetve Farkas Cs. (43.).

A három pont megszerzésének céljával utazott el újabb idegenbeli mérkőzésére a kanizsai együttes. A zalaiak játékával nem is volt különösebb gond a mérkőzésen, türelmesen szövögették a támadásaikat és igyekeztek tartani magukat az eltervezett taktikához, de ezúttal valahogy semmi nem akart összejönni nekik. Az Ajka korai vezető góljára még éppen a szünet előtt sikerült válaszolni, de fordulás után szinte rögtön megint hátrányba kerültek. Az FCN ment előre az egyenlítésért, de ezúttal még a kapufa is a hazaiakkal volt.
Benedek József: „Elemeznünk kell, mi lehetett a gond. Azt nem mondanám, hogy az ellenfelünk jobban akarta a sikert, de ezúttal valahogy nekik jobban összejött minden.”

A kanizsaiakra a téli szünet előtt még egy fellépés vár: szombaton 13 órától a Pápai ELC lesz a vendég az Olajbányász-stadionban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában