Két győztes meccs után kapott ki a ZTE FC II.

2023.10.01. 14:23

Hiába voltak visszajátszók, egerszegi vereség az NB III-ban

A labdarúgó NB III-ban a zalai együttesek közül a ZTE FC II. volt frissebb, hiszen Koller Zoltán együttese már a vasárnapi "matinén", vagyis késő délelőtt pályára lépett. Hiába a visszajátszók sora, az ETO Akadémia vitte el a a három pontot a ZTE Arénából.

Kerkai Attila

Klausz Milán, a ZTE II. játékosa vezeto a győriek között a labdát. Balról Kiss Máté (26), akinek a ZTE Aréna ismerős terepnek számított, hosze korábban játszott itt és a 2019-es feljutásban is nagy szerepet vállalt. Be is talált a kapuba...

Fotó: Szekeres Péter

ZTE FC II.- ETO Akadémia 0-2 (0-1)

Zalaegerszeg, ZTE Aréna, 100 néző. Jv.: Dévényi.
ZTE FC II.: Senkó - Király, Deme, Safronov, Várkonyi - Soltész (Mulasics, 80.), Boros, Lengyel (Balabás, 60.) - Baloteli (Korógyi, 46.), Klausz (Varga L., 84.), Szalay (Györe, 80.). Vezetőedző: Koller Zoltán.
Gólszerzők: Kiss M. (42.), Rátonyi (56.).

A ZTE FC II. csapata kiegészült több, az első csapat keretéhez tartozó játékossal, de főleg a fiatalabb korosztály képviseletében. A kapuban Senkó védett, mellette Szalay, Klausz, Safronov, Soltész és Várkonyi is erősítést kellett, hogy jelentsen. Aztán mégis az ETO Akadémia jutott vezetéshez, méghozzá a korábbi ZTE-játékos, a rutinos Kiss Máté révén. Történt ez a szünet előtt nem sokkal, majd fordulás után nem sokkal újabb találattal sokkolt a vendégcsapat. Az egerszegiek nem tudtak betalálni, így vendégsiker született, pedig két győztes találkozóval a hátuk mögött és az említettek részvételével inkább számított esélyesnek a ZTE II. mint az ETO Akadémia...


Koller Zoltán: "A játékból a minőség hiányzott ma... Több kellett volna ennél, de hozzáteszem, megvoltak a lehetőségeink és a szerencsével is hadilábon álltunk. A második félidőben az első győri támadás újabb gólt hozott, de ezt követően sem hoztuk azt, amit kellett volna,. Csalódott vagyok az eredmény miatt."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában