Bőven fogyott a védőital is...

2023.08.31. 19:30

A hőség sem szegte kedvüket a teniszezőknek

Nagy hőségben rendezték, ennek ellenére 39 induló, összesen 56 mérkőzést játszva vívta meg a kétnapos 4. PlappaCars-HEAD teniszversenyt a Kanizsa TC pályáin.

Kühne László

Benépesült a salak a Kanizsa TC pályáin, élvezték a játékot a szeniorok

Fotó: Kühne László

A verseny időközben lényegében nemzetközi jelleget is öltött, hiszen a nevezők között a magyarok – és a házigazda kanizsaiak – mellett egy horvát sportoló is felbukkant.

– A kánikulában rengeteg védőital fogyott, de az indulók jól bírták és színvonalas, sportszerű mérkőzéseket játszottak – összegzett a főszervező Baranyás Zoltán.

A két nap alatt nyílt párosban például a Nagy Csaba-Walter Péter nagykanizsai páros nyert hatalmas küzdelemben a zalaegerszegi Molnár József-Gulyás Roland duóval szemben. 55+ korosztályos férfi párosban viszonylag simán győzött Nagy Csaba a – már említett Horvátországból érkezett - kaproncai Mario Vrabec oldalán a Papp Tamás-Péntek István páros ellen.

Női párosban Strohmayer Beáta-Tóth Emese kétórás küzdelemben kerekedett felül a Csalló Andrea-Bruncsics Andrea kettősön. Vegyes párosban jó játékkal a Strohmayer Beáta-Szakács Attila egység lett az első - a remekül játszó Csalló Andrea-Vukics József páros előtt.

A férfi vigaszágat Sallay Zsolt és Varga Béla zárta elsőként, ugyanakkor a nagy melegre való tekintettel a vegyes páros vigaszágat már nem rendezték meg.

4. PlappaCars-HEAD Teniszverseny, eredmények. Nyílt férfi páros: 1. Nagy Csaba-Walter Péter (Energia Szabadidősport Klub), 2. Molnár József-Gulyás Roland (Zalaegerszeg), 3. Lévai Csaba-Tóth Attila (Energia Szabadidősport Klub) és Nagy Béla-Takács Pál (Marcali-Nagykanizsa). 55+ férfi páros: 1. Nagy Csaba-Mario Vrabec (Energia-Kapronca, HR), 2. Papp Tamás-Péntek István (Kanizsa TC), 3. dr. Füle Attila-Rácz Tamás (Energia-Kaposvár) és Horváth Zoltán-Kondricz Albert (Röpte TC-Kanizsa TC). Női páros: 1. Strohmayer Beáta-Tóth Emese (Kanizsa TC-Celldömölk), 2. Csalló Andrea-Bruncsics Andrea (Zalaegerszeg-Hévíz), 3. Nagy Dorka-Fekete Boglárka (Energia). Vegyes páros: 1. Strohmayer Beáta-Szakács Attila (Kanizsa TC-Zalaegerszeg), 2. Csalló Andrea-Vukics József (Zalaegerszeg-Energia), 3. Kriston Beáta-Walter Péter (Debrecen-Energia) és Tóth Emese-Nagy Csaba (Celldömölk-Energia). Férfi páros vigaszág: 1. Sallay Zsolt-Varga Béla (Kincsesbánya-Székesfehérvár)

Jövőre már a sorozat ötödik állomása következhet, jó néhányan már most jelezték, érkeznének az eseményre, árulta el Baranyás, aki Németh Tibor klubelnöknek külön is megköszönte a verseny előkészítésében végzett munkáját.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában