A helyszínen is megválthatják majd a belépőiket

2023.05.18. 10:02

A ZTE FC drukkerei is ott lehetnek a fehérvári stadionban

Jegyvásárlási anomália lépett fel a szombati, MOL Fehérvár-ZTE FC NB I.-es labdarúgó-mérkőzéssel kapcsolatban, de az egerszegi szurkolók így sem maradnak le a találkozóról, ugyanis a helyszínen biztosítják számukra a belépést a vendégszektorba.

Kerkai Attila

A ZTE FC drukkerei a kupadöntőn. Sokan közülük ott lesznek a szombati mérkőzésen is Székesfehérváron

Fotó: Pezzetta Umberto

A nehéz helyzetbe került és a kiesés ellen harcoló MOL Fehérvár FC-nél úgy döntöttek, hogy az utolsó hazai bajnoki találkozójukat, ami jelen esetben a kupagyőztes ZTE FC elleni szombati (14.15) találkozó lesz, a szurkolók ingyen tekinthetik meg. Igen ám, csakhogy a hír kézhezvételét követően online tömegesen foglalták le a jegyeket MOL Aréna Sóstó lelátóira, így lépni kényszerült a fehérvári klub, hiszen saját szurkolóinak sem jutott már hely...

A jegyfoglalási mizéria most már kezd csillapodni, de az online lefoglalt jegyek tulajdonképpen "érvényesek" voltak a találkozóra, holott az is nyilvánvaló, hogy nem lett volna tele a stadion. A MOL Fehérvár FC jelezte: törölték a gyanús jegyigényléseket, innentől pedig online csak klubkártyával lehet belépőt igényelni a bajnokira. Minthogy a ZTE FC drukkerei viszont szeretnének ott lenni a vendégszektorban, a ZTE Baráti Kör Egyesület képviseletében Lahocsinszky Róbert kereste meg lapunkat azzal az információval, hogy az egerszegi drukkerek bejutása a szombati találkozóra nem forog veszélyben.

– Megkerestük a fehérvári klubot ebben az ügyben és sikerült megnyugtató megoldást találni – jelezte Lahocsinszky Róbert. – A vendégszektorba a helyszínen is megválthatja mindenki a belépőjét, aki ott akar lenni a találkozón és szurkolni szeretne a Zetének. Ezt biztosítják a rendezők, valamint azok jegye is érvényes lesz, akik online foglaltak korábban, de legfeljebb négy belépőt, amire eleve, hivatalosan lehetőség volt és jómagam is így foglaltam. Különbusz is indul Zalaegerszegről a szombati mérkőzésre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában