Elismerések

2023.04.04. 08:30

Átadásra került a Gyenesdiás Nagyközség Sportjáért 2022 cím

Gyenesdiás Nagyközség Önkormányzata márciusi soros ülésén ünnepélyes keretek között adta át a Gyenesdiás Nagyközség Sportjáért 2022 kitüntető címet Fatér Jánosnak és Fatér Tamásnak.

Góth Imre

A kitüntetettek és az ünneplők csoportja

Apa és fia az elmúlt közel két évtizedben végzett munkájával jelentős mértékben segítették a sportrendezvények lebonyolítását. A szó nemes értelmében csendes háttérmunkásként gondoskodtak a rendezvények előkészítéséről, lebonyolításáról, biztosításáról és a fegyelmezett lezárásáról. Közvetlen természetükkel mind a sportolókat, mind a nézőket megnyerték és ezzel is hozzájárultak a versenyek emlékezetes megrendezéséhez. Szükség esetén anyagi áldozatvállalással is segítették, támogatták a sportolókat. Nélkülük elképzelhetetlen volt bármilyen labdarúgó mérkőzés. Hangzott el többek között a kitüntetettek méltatásakor, Gál Lajos polgármestertől és Góth Imre alpolgármestertől a nagyközség sportéletének meghatározó személyiségeiről.

Góth Imre, Fatér János, Fatér Tamás, Gál Lajos

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában