Négy csapat leányai mérték össze tudásukat

2023.03.23. 11:06

Megyei kézilabda-diákolimpia döntőt rendeztek Lentiben

A Gódor Marianna Kézilabda Munkacsarnokban rendezték meg a diákolimpia harmadik korcsoportos leány megyei döntőjét a napokban.

Korosa Titanilla

A lenti csapat tagjai: Metzinger Laura, Mátyás Fanni edző, Hencz Stella, Bese Dorina, Tér Csenge (hátsó sor), Varga Petra, Horváth Luca, Kiss Blanka, Göncz Júlia, Szigeti Zoé, Molnár Zsófia (első sor), Rábel Rebeka, Iványi Anna (fekvők)

Fotó: Korosa Titanilla

Négy csapat mérte össze tudását a döntőben, az Izsák Imre Általános Iskola csapata Zalaegerszegről, az Egervári László Általános Iskola Egervárról, a Lenti Vörösmarty Mihály Általános Iskola együttese és a Deák Ferenc Általános Iskola és Gimnázium kézisei Zalaszentgrótról. A hazai együttes minden mérkőzését megnyerve végzett az első helyen a zalaszentgrótiak előtt.

Részt vett a sportprogramon Horváth László polgármester, a Városi Diáksport Bizottság elnöke, aki az esemény kapcsán elmondta, hogy szeretnék, ha a kézilabda-munkacsarnokban folyamatosan tartanának mérkőzéseket. A helyi Gó-Na kézilabda-együttes utánpótlás és felnőtt csapatainak edzéseit és mérkőzéseit itt rendezik meg, de lehetőség szerint igyekeznek ide szervezni nemcsak megyei szintű mérkőzéseket, hanem országos elődöntőt és területi selejtezőket is. A gyerekek is örömmel veszik birtokba a csarnokot és a nézők is szép számban látogatnak ki a meccsekre. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában