Kézilabda

2023.02.23. 19:45

Nehéz tavaszi folytatás vár a Hévíz SK-ra

A hétvégén a fürdővárosi női kézilabdacsapat is megkezdi a szezon tavaszi felét a kézilabda NB II Délnyugati csoportjában.

GI

Fotó: Szakony Attila / Zalai Hírlap-archív

A zöld-fehérek a sereghajtó, vagyis a 11. helyet foglalják el a tabellán, és így nem néznek könnyű folytatás elé. 

A Hévíz SK januárban kezdte meg a felkészülést a tavaszra. Több edzőmérkőzéssel a hátuk mögött részt vettek egy sárvári tornán, ahol Burg­hardt Viktória megsérült és előreláthatólag hosszabb ideig nem állhat a csapat rendelkezésére. Fekete Luca is sérült, de vele már hamarabb találkozhatnak a szurkolók. Gliba Adrien edző elmondta, Pem Tímea sem lesz velük a folytatásban, új játékost pedig nem sikerült igazolniuk, így a lehetőségeik szűkösek. 

A tavaszi rajt Gárdonyban lesz szombaton, míg az első hazai találkozón, március 11-én azt a Szekszárdot fogadják, mely az elmúlt hétvégén éppen Nagykanizsán nyert simán. Az idegenbeli mérkőzésen talán bízni lehet a szoros eredményben. 

– Nehéz tavasznak nézünk elébe, de mindent el fogunk követni a pontszerzésekért, a csapatban megvan ehhez a lehetőség. A sérültjeinkért is küzdeni fogunk – fogalmazott Gliba Adrien.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában