Helyi sport

2022.12.17. 16:30

Igyekeznek megszerettetni a kosárlabdát a nagykanizsai gyerekekkel

A Kanizsai Diák Kosárlabda Klub szervezésében a Magyar Kosárlabdázók Szövetsége nemrégiben a Kanizsa Arénában rendezte meg a "Dobd a kosárba!" elnevezésű találkozóját, melyen kanizsai és zalakarosi iskolások szerepeltek.

Benedek Bálint

Forrás: KDKK

A program célja mozgási lehetőséget nyújtani a gyerekeknek és megszerettetni velük ezt a játékot. Ezúttal Nagykanizsáról a Kőrösi, a Zrínyi iskolák, valamint a zalakarosi Móra-iskola 3-4. osztályos leány diákjai mérték össze tudásukat. Sőt az eseményre meghívást kaptak egyelőre még a sportággal ismerkedő kanizsai Hevesi-iskola diákjai is. Az arénában kialakított kettő kosárlabda pályán 3-3 elleni játékot játszottak a gyerekek, melyet követően kosárra dobással zárult a foglalkozás. Gábor Erzsébet és Kovács Magdolna a klub edzői szerint a fiatalok nagyon élvezték a sportolási lehetőséget, és remélik egyre többen választják a sportáguknak a kosárlabdát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában