Az év utolsó bajnokija

2022.12.21. 16:43

A rangadót is behúzták a kanizsai futsalosok

Nem is alakulhatott volna jobban a Nagykanizsai Futsal Club NB II-es futsal találkozója, hiszen a listavezető TFSE-BeStrong gárdáját múlta felül, nagy lépést téve ezzel a felsőházi rájátszás felé.

KL

Szőke Ádám (szemben) 17 góljával ott van a góllövőlista élbolyában

Fotó: Szakony Attila

Nagykanizsai Futsal Club – TFSE-BeStrong 5-2 (2-1)
Nagykanizsa, 250 néző. Jv.: Wittner (Karsai, Blum).

Nagykanizsa FC: Szőke R. – Schuller, Szőke Á., Pál D., Millei. Csere: Szabó Á. (kapus), Kollár, Füzesi, Horváth E., Fujsz R., Novák, Szakmeiszter J.
Gólszerzők: Millei (8., 22.), Szakmeiszter J. (11.), Szőke Á. (34., 40.), illetve Petroff (2.), Gregus (36.)
Kiemelten készülhettek a bő kerettel érkező listavezető TFSE háza táján is a kanizsai futsal-bajnokira, és gyorsan vezetéshez is jutottak a Nagykanizsai Futsal Club együttese ellen. A dél-zalaiak ugyanakkor nem omlottak össze, a gyors kontráikra építve a 8. percben Millei Bálint egyenlített, majd Szakmeiszter János talált be, ami már a vezetést jelentette a hazaiaknak.
A szünet után újra Millei volt eredményes, a vendégek pedig a kapusukat is lehozva plusz emberrel rohamoztak, de a hazaiak időnként önfeláldozóan védekeztek. A meccs 34. percében aztán Szőke Ádám a saját térfeléről emelt a kapuba, aztán az utolsó percben újra betalált, végérvényesen eldöntve a mérkőzést.
Az NFC az év utolsó bajnoki találkozóján taktikus, érett játékot bemutatva megérdemelten győzte le az eddig veretlen TFSE gárdáját, Szőke Ádám pedig továbbra is nagy csatában áll a csoport gólkirályi címéért: jelenleg 17 találatával a második. A Nagykanizsa FC együttese az utolsó három mérkőzését megnyerte, legközelebb pedig majd az új évben lép pályára, amikor január 16-án a Szigetszentmiklós vendége lesz.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában