Futsal

2022.04.07. 19:44

Tucatnyi kanizsai gól az ellenfél hálójában

A futsal NB II. Nyugati csoportjának alsóházi rájátszásában a legutóbbi fordulóban kinyílt a kanizsai gólzsák, hiszen az NFC kiütéses győzelmet aratott a szigetszentmiklósiak fölött.

Kühne László

Forrás: Illusztráció: pixabay.com

Nagykanizsai Futsal Club – Szigetszentmiklós 12-1 (4-1) 
Nagykanizsa, 300 néző. Jv.: Karsai. 
NFC: Németh M. – Szalai D., Takács D., Schuller, Csavari. Csere: Szőke R. (kapus), Budai L., Bölcz, Bagó Bá., Őri M., Millei. Szakmai igazgató: Várhidi Péter. 
Gólszerzők: Csavari (4., 21.), Takács D. (4.), Schuller (13.), Szalai D. (18., 26., 34.), Őri M. (28., 34.), Budai L. (31.), Millei (39., 40.), illetve Puskás (7.) 
 

A kanizsaiaknál egyértelmű csalódásként élték meg, hogy nem jött össze a futsal NB II. felsőházi rájátszása, ráadásul az alsóházban is vereséggel nyitottak. 
A második forduló meccsére négy hónapos eltiltása után térhetett vissza a pályán Schuller Ferenc, aki 2-1 után gyorsan betalált. A második húsz perc során aztán még jobban beindult a gólgyártás, a nagykanizsaiak pedig fölényes sikert könyvelhettek el. 
 

Hétfőn újabb hazai meccs következik: akkor a Dunaújváros érkezik, amelynek legutóbbi, január végi kanizsai látogatása nem ért véget a második félidővel… 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában