NB III.

2021.12.08. 20:03

Őszi zárás: az FC Nagykanizsa az Érdi VSE-t fogadja

Az FC Nagykanizsa csütörtökön 13 órakor az Érdi VSE-t látja vendégül a labdarúgó NB III.-ban: a két csapat a 16. fordulóból elhalasztott meccset pótol az Olajbányász-stadionban, és ezzel a kilencven perccel teljes lesz a Nyugati csoport őszi eredménysora.

Kühne László

A két csapat valamivel több, mint négy éve találkozott Kanizsán, igaz, akkor Magyar Kupa-­mérkőzésen, és a Gombos Zsolt vezette hazaiak 3-2-re nyertek. „Kellemes emlék az a párharc, a jelenlegi helyzet azonban egész más – mondta a szakvezető, aki a közelmúltban tért vissza a dél-zalaiak kispadjára. – Talán mondhatjuk magunkról, hogy feljövőben vagyunk, míg az ellenfél formája stagnál, ettől függetlenül erős csapatról van szó. Nem jönne rosszul, ha a ZTE II. elleni első félidei játékunkat meg tudnánk ismételni, hiszen győzni szeretnénk, hogy szépen zárjuk az évet.” Egy hazai sikerrel pedig a felek helyet is cserélnének a tabellán, ahol az Érd jelenleg a 11. helyen áll 25 ponttal, két helyezéssel és ponttal előzve meg a zalaiakat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában