Szekszárdon zárják az évet

2021.12.29. 18:58

A ZTE NKK elmaradt meccset pótol

A 8. fordulóból elhalasztott mérkőzést pótol ma 15.30-tól Szekszárdon a ZTE NKK kosárlabdacsapata a női Amatőr NB I. Piros csoportjában. A házigazda Atomerőmű KSC második számú együttese ellen november 21-én játszottak volna a zalaiak, de akkor egy betegséghullám söpört végig a csapaton, így a halasztás mellett döntöttek.

Jóna István

Czukor Bence is nagyon szeretne egy idegenbeli sikert

Forrás: Katona Tibor / Zalai Hírlap

A ZTE NKK december 12- én játszott utoljára, amikor a Csata DSE vendégeként hagyták el vesztesen a parkettet. Czukor Bence vezetőedző elmondása szerint a pihenőidőt regenerálódással és természetesen a felkészüléssel töltötte a csapat. 

 

- Többen sérüléssel bajlódtak az utolsó mérkőzésünket megelőzően, így az ünnepek előtti szünet jó alkalom volt a sérültjeinknek a rehabilitációra. Próbáltunk egy minialapozást is elvégezni, ami felkészíti a lányokat a következő időszak terhelésére. A védekezés és támadásbeli hiányosságaink javítására is nagy hangsúlyt fektettünk, hiszen van hova fejlődnünk. A Szekszárd ellen szeretném viszontlátni azokat a taktikai elemeket, amiket az elmúlt két és fél hétben gyakoroltunk - fogalmazott Czukor Bence. 

 

A vezetőedző elmondta, hogy mindenki hadra fogható a csapatban, és készen állnak a lányok, hogy újabb mérkőzést nyerjenek meg idegenben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában