Hazai pályán ez így most ötöst érdemelt

2021.11.17. 20:03

Az NFC futsalosai fontos sikert könyveltek el

Roppant izgalmas meccsen igen fontos győzelmet könyvelhetett a Nagykanizsai Futsal Club NB II.-es együttese a Haladás VSE II. legénysége ellen.

Khüne László

Achuller Ferenc (szemben) egy korábbi találkozón. Most triplázott és remekelt Fotó: SZA

Nagykanizsai Futsal Club – Haladás VSE II. 5-2 (3-0)

Nagykanizsa, 120 néző. Jv.: Hartung.

Nagykanizsa FC: Németh M. – Takács D., Schuller, Fujsz, Millei. Csere: Zsiborás (kapus), Horváth G., Kollár, Pesti, Gergály, Józsa. Játékos-edző: Szőke Ádám.

Gólszerzők: Schuller (5., 17., 27.), Kollár (19.), Fujsz (27.), illetve Horváth Z. (37., 40.).

Achuller Ferenc (szemben) egy korábbi találkozón. Most triplázott és remekelt
Fotó: SZA

Azért is volt fontos találkozó az ötödik helyen álló NFC legutóbbi NB II.-es futsalbajnokija, hiszen fajsúlyos ellenlábassal szemben kellett megmutatnia, hogy képes kiegyensúlyozott teljesítményre. Amely akár az alapszakasz további menetét is meghatározhatja. A tabellán a forduló előtt második helyen álló Hali II. ellen ha nem is lehengerlően, de a vezetést megszerezve kezdett a hazai legénység. A 17. percben előnyüket úgy növelték, hogy Schuller Ferenc a vendéglátók alapvonalától egy méterre labdát szerzett, majd egyből be is vágta, méghozzá úgy, hogy a szombathelyi kapus már hiába hátrált, a keresztléces, felsőkapufás gólt nem tudta megakadályozni. A második húsz percben már 5-0 is volt a hazaiak javára, s ezt az eredményt csak a hajrában tudta kozmetikázni a vendég zöld-fehér legénység.

Szőke Ádám: „A kissé megfiatalított Haladás ellen végig koncentrálva, hol az utolsó pillanatokban mentettünk, hol ziccert hibáztunk. Olykor a szerencse is mellettünk volt, de megérdemelten tartottuk itthon a három pontot. Aki kint volt, biztosan végigizgulta a találkozót. A fiatal játékosainknak gratulálunk. Valamint Németh Marci kapusunknak, akinek kifordult kezén az egyik ujja, így pedig jobbulást kívánunk neki.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában