Válogatott meccs

2021.10.15. 19:48

Október 26-án a magyar és a szlovén fiataloké a pálya Nován

Egy ideje az ADA Nova együttesei nem szerepelnek hazai pályán, ám szó sincs arról, hogy ne felelne meg a kívánalmaknak a Léránt Lajos Sportcentrum. Sőt.

Kerkai Attila

A novai pályán addig nem rendeznek bajnoki mérkőzést, amíg a válogatott-találkozó le nem zajlik

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Pezzetta Umberto

A női NB II.-ben szereplő novai csapat és a megyei II. osztályban szereplő férfi labdarúgócsapat is albérletben játszik az utóbbi hetekben. A pályaválasztói jogot is felcserélték, ám már nem sokáig.

A novai pályán addig nem rendeznek bajnoki mérkőzést, amíg a válogatott-találkozó le nem zajlik
Fotó: Pezzetta Umberto / Zalai Hírlap

Mindennek a hátterében az áll, hogy a novaiak kímélik a pályájukat. A nemrég komoly felújításon átesett létesítményben ugyanis október 26-án U15-ös korosztályú válogatott mérkőzést rendeznek. A magyar és a szlovén utánpótlás találkozik ezen a keddi napon a zalai településen, és mint Szekeres Zoltántól, az ADA Nova elnökétől megtudtuk, büszkék arra, hogy nemzetek közötti mérkőzés megrendezésére kaptak felkérést.

– Szeretnénk jó házigazdák lenni és olyan minőségű pályát biztosítani a csapatoknak, hogy szép emlékekkel távozzanak tőlünk – mondta Szekeres Zoltán. – Éppen ezért kíméljük a pályánkat és vállaltuk azt is, hogy csapataink ebben a két-három hétben idegenben szerepeljenek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában