A negyedik forduló zárta a karate liga küzdelemsorozatát

2021.03.02. 20:47

Három érmet szereztek a zalai karatésok

Szarvason zajlott le a Hayashi Magyar WKF Karate Liga negyedik, utolsó fordulója. A tavaly ősszel indult kezdeményezés elsődleges célja a sportolók motivációjának fenntartása volt és elmondható, hogy minden kategóriában magas színvonalú, kiélezett küzdelmek folytak.

Kerkai Attila

Balról Osbáth Hanna, Pekovics Jázmin és Osbáth Lora, mögöttük pedig Takács Virág Vivien Fotó: a szerző

Szarvason 30 egyesület több mint 300 tagja indult, köztük az egerszegi Toriki KHKE sportolói is, akik az előző három fordulóban is versenyeztek. Az eredményhirdetéskor kategóriánként külön díjazták az összetettben legjobbnak bizonyult karatésokat.

Balról Osbáth Hanna, Pekovics Jázmin és Osbáth Lora, mögöttük
pedig Takács Virág Vivien Fotó: a szerző

A Toriki KHKE sportolói közül Pekovics Jázmin (U12, –40 kg) két szép győzelemmel és egy vereséggel ezüstérmet szerzett, illetve a négy for­duló összesítésében a 10–11 évesek közt a második legjobbnak bizonyult. Osbáth Lora (U14, +47 kg) első helyen jutott tovább csoportjából, a döntőben újabb körmérkőzésekre került sor, így két győzelemmel, két döntetlennel és egy vereséggel a dobogó harmadik fokára állhatott fel. Osbáth Hanna (U14, +47 kg) egy nyert meccsel és egy döntetlennel nem jutott tovább csoportjából.

A Toriki KHKE csapatát ezúttal Takács Virág Vivien segédedző kísérte el a viadalra, aki az elmúlt tíz évben korosztályos és felnőtt versenyzőként is kiemelkedő teljesítményt nyújtott. Most pedig edzőként is bizonyította rátermettségét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában