Meg nem adott gólok

2021.02.23. 19:40

Nagy hajrával mentett pontot a Nagykanizsa csapata

A futsal NB II. Nyugati csoportjának 20. fordulójában a Nagykanizsai Futsal Club azt az Érdi VSE-t fogadta, mellyel a legtöbbször érdekes mérkőzést vívott a korábbiakban. Most is ez történt.

Kühne László

Kollár Péter góljai a hajrában nagyon kellettek a kanizsai együttesnek

Fotó: Szakony Attila

Nagykanizsai Futsal Club–5 Stars Érdi VSE 5-5 (0-1)

Nagykanizsa, zárt kapuk mellett. Jv.: Blum.

Nagykanizsa FC: Szakmeiszter Á. – Kollár, Schuller, Takács D., Szakmeiszter J. Csere: Simon (kapus), Józsa, Bogyó, Horváth G., Szőke Á., Csavari, Pataky, Dömötörfy, Bagó Bá. Edző: Bagó Gábor.

Gólszerzők: Szőke Á. (21., 34.), Szakmeiszter J. (35.), Kollár (36., 36.), illetve Haála (15.), Faragó (21., 35.), Bognár B. (26.), Kertész (30.).

A kanizsai együttes a mérkőzései számát tekintve mostanra érte utol magát, bár az érdiekhez hasonlóan talán ők sem úgy képzelték, hogy alsóházi rangadót vívnak majd a bajnokság ezen szakaszában. Az első játékrész nagy taktikai csatát hozott, mindössze egy gól esett, ellenben a találatok eloszlását tekintve a második annál változatosabb lett. Gyorsan gólra gólok estek, de ami ennél is látványosabb, hogy 0-2, 1-4, majd 2-5 után alakult 5-5-re a találkozó. Ami egyelőre a tabellát illeti, a kanizsaiak öt pont előnnyel kilencedikek az egy meccsel kevesebbet játszott Érd, illetve a tizenegyedik BAK előtt.

Kollár Péter góljai a hajrában nagyon kellettek a kanizsai együttesnek
Fotó: Szakony Attila

Bagó Gábor: „Egy nagy iramú, kimondottan dinamikus meccset játszottunk, melynek keretében sajnos úgy érzem, nem a játékosok voltak főszerepben. Két gólt sem adtak meg nekünk, melyekből az egyiknél kétszer is a középpontra mutatott a játékvezető, de a végén mégis érvénytelen volt. Kezdjük azt hinni, hogy tényleg nagyon messze vagyunk Budapesttől.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában