Szünet után tényleg kiszakadt a gólzsák

2021.02.09. 19:58

A Nagykanizsa futsalosai egy tucat találatot értek el

A futsal NB II. Nyugati csoportjának sereghajtójához látogatott a Nagykanizsai Futsal Club együttese, és Bagó Gábor legénysége tudta is érvényesíteni a papírformát, amivel újabb három pontot könyvelhetett el.

Khüne László

Szakmeiszter János egy korábbi találkozón. A nagykanizsaiak gólvágója ezúttal öt találatig jutott, és ezzel tovább zárkózott a góllövőlistán Fotó: Szakony Attila

Hidegkúti SC – Nagykanizsai Futsal Club 7-12 (4-4)

Budaörs, zárt kapuk mellett. Jv.: Tolnay.

Nagykanizsa FC: Szakmeiszter Á. – Kollár, Schuller, Takács D., Szakmeiszter J. Csere: Simon (kapus), Bogyó, Őri M., Horváth E., Dömötörfy. Edző: Bagó Gábor.

Gólszerzők: Hegedűs (5., 21., 40.), Schuller (6. – öngól), Szabó D. (7.), Csóka (14.), Stankovics (39.), illetve Dömötörfy (8.), Szakmeiszter J. (10., 20., 24., 25., 36.), Bogyó (13., 24., 27.), Horváth E. (29.), Schuller (31.), Takács D. (33.).

Szakmeiszter János egy korábbi találkozón. A nagykanizsaiak gólvágója ezúttal öt találatig jutott, és
ezzel tovább zárkózott a góllövőlistán Fotó: Szakony Attila

A kanizsai NB II.-es futsalcsapat újabban mintha új divatnak hódolna, mivel ezúttal is engedte ellenfelét ellépni: a Pest megyeiek 3-0-ra húztak el, hogy aztán a piros-fehérek egyenlítsenek (a dél-zalaiak gólszerzői közül Dömötörfy Bence összességében az első találatát jegyezte). A csoport utolsójának szívóssága még a második húsz perc elején is kitartott, de az 5-4-es hazai vezetést követően Bagó Gábor tanítványai egyvégtében nyolcszor köszöntek be (Takács Dávid is először iratkozhatott fel a góllövők közé felnőtt futsal-meccsen), ezzel gyakorlatilag el is döntve a mérkőzés kimenetelét. Az NFC az NB II. Nyugati csoportjának kilencedik helyén áll, míg Szakmeiszter János öt találatával feljött a mesterlövészek tabellájának ötödik helyére.

Bagó Gábor: „Ahogy az előző mérkőzést, ezt is nagyon rosszul kezdtük, és elég korán háromgólos hátrányban találtuk magunkat. Az első fél­idő felétől viszont átvettük az irányítást, és megérdemelten nyertünk. Ami bosszantó, hogy ismét sok eltiltottunk van, akik a következő mérkőzésen nem játszhatnak.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában