női kosárlabda

2020.12.10. 19:04

ZTE NKK: péntek esti randevú a Csatával

Már pénteken lejátssza soros találkozóját a ZTE NKK NB I. A csoportos női kosárlabdacsapata, amely a Ludovika-FCSM Csata együttesét látja vendégül 18 órától.

Kerkai Attila

Dzombeta a Győr ellen is szoros őrizetet kapott Fotó: Katona Tibor

Fotó: © Katona Tibor

A két csapat között nyolc helyezés a különbség a tabellán, és a ZTE NKK még nem nyert mérkőzést a bajnokságban. A Csata negyedik, 6/3-as győzelmi mutatóval. A fővárosiak már nem számíthatnak Keyona Hayesre, aki tavaly még Egerszegen pattogtatott, nemrég pedig úgy igazolt a DVTK-hoz, hogy az még a Csata vezetőit is meglepte…

Dzombeta a Győr ellen is szoros őrizetet kapott Fotó: Katona Tibor

– A Csata elleni első mérkőzésünkön sem játszott Hayes, tehát ugyanarra a csapatra számíthatunk, mint akkor – mondta Ambrus Péter, a ZTE vezetőedzője, aki szerint a Csata így is erős, ám a saját játékosaitól javuló produkciót vár. – Az első meccs óta fejlődtünk, a védekezésünk javult, és pénteken is az lesz a célunk, hogy minél jobban felkészüljünk a jövő heti, PINKK elleni találkozónkra.

A ZTE NKK-tól bravúr lenne, ha meg tudná lepni a ellenfelét. A hazaiaknál Deanna Tuchscherer és Chroméj Hajnalka a remények szerint jövő héten lesz bevethető.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában