információink szerint

2020.11.19. 12:31

Mégis elmaradhat a vasárnapi Újpest – ZTE FC találkozó!

Egyre több újpesti futballista állhatott munkába a héten, hiszen az elmúlt hetekben a vírus gyakorlatilag minden fővárosi játékoson végigsöpört. Az Újpest FC elkezdte a felkészülést a vasárnapra kiírt ZTE FC elleni fővárosi találkozóra, ám információink szerint mégsem biztos, hogy megrendezik a meccset.

Kerkai Attila

20200215 zte fc - újpest nb1 labdarúgó mérkőzés zalaegerszeg pezzetta umberto pu zalai hírlap

Fotó: Pezzetta Umberto

Sallói Istvánnal, a ZTE FC sportigazgatójával kedden beszéltünk, aki akkor azt osztotta meg velünk, hogy nem érkezett halasztási kérelem a klub felé újpesti részről. Korábban szinte csak az ifjúsági csapattal tudott kiállni az Újpest az MTK ellen és kikapott 4-0-ra, a DVTK elleni legutóbbi bajnokira pedig – nem maradt egészséges felnőtt játékosuk – nem utazott el, ugyanis kérte a mérkőzés halasztását, ám a diósgyőriek ezt elutasították, így a 3 pont a miskolciaké lett.

Fotó: Pezzetta Umberto

Információink szerint mégsem biztos, hogy megrendezik a vasárnapra kiírt Újpest FC – ZTE FC találkozót, ugyanis úgy tudjuk, hogy a fővárosiak kérni fogják az MLSZ-től a találkozó későbbi időpontban történő megrendezését. Hivatalosan egyelőre nincs döntés, ám ismerve a ZTE FC és a többségi tulajdonos Végh Gábor hozzáállását, a halasztási kérelmet elfogadják az egerszegiek a sportszerűség szellemében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában