két hibátlan találkozott

2020.10.13. 20:29

Nézők nélkül nehezebb: vereséget szenvedett a Nagykanizsai Futsal Club

Két hibátlan csapat találkozott hétfő este a futsal NB II. Nyugati csoportjában: a hazaiak két, a vendégek négy győzelmet produkáltak eddig a szezonban.

Kühne László

Nagykanizsai Futsal Club–Haladás VSE II. 2-4 (2-3)

Zsigmondy-csarnok, zárt kapuk mögött. Jv.: Maml (Hartung, Pekoli).

NFC: Szakmeiszter Á. – Bogyó, Horváth E., Fujsz, Szakmeiszter J. Csere: Joó, Horváth M., Szőke Á., Csavari, Kollár, Pataky. Edző: Bagó Gábor.

Gólszerzők: Szakmeiszter J. (2., 18.), illetve Németh B. (5., 14.), Szakasics (18.), Kovács M. (25.).

Bár a hangulat nem lehetett a korábbról megszokott, igazi rangadóra készülhetett a két csapat. A mérkőzésnek Szakmeiszter János korai gólja adta meg az alaphangját. A vendégek azonban később megmutatták, hogy eddigi mérlegük nem a véletlen műve, a félidőre már náluk volt az előny. A második húsz percben ugyan már csak egy találat esett, de így is remek meccset vívott a két csapat, melyek közül ezúttal a Hali II. örülhetett.

Bagó Gábor: „Kiélezett és pörgős meccset játszottunk. Igazi rangadó volt, és a kis Hali megmutatta, hogy nem hiába vezeti a tabellát. Sajnos támadásban rendre rossz döntéseket hoztunk, a helyzeteink megvoltak, de nem tudtunk élni velük. Ilyenkor látszik a legjobban, hogy mennyire nagy szükségünk lenne a szurkolótáborunkra…”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában