47. Móricz Kupa

2020.08.04. 17:55

Bajcsais „házi döntő” várható az öregfiúknál

Az elmúlt hétvégén már a harmadik alkalommal folytatódott a városrészi műfüves pályán a 47. Móricz Kupa, a kiskanizsai utcák és terek kispályás labdarúgó-versenysorozata.

Kühne László

Az eddigi eredmények alapján biztosnak tűnik, hogy az öregfiúk mezőnyében a Bajcsai utca két csapata küzdhet majd az elsőségért.

És ha már az öregfiúk vetélkedése szóba került: a pálya mellett ezúttal is ott találhattuk Mike Andrást, vagyis „Mikebandit”, akinél több részvétellel nem sokan büszkélkedhetnek a Móricz Kupa történetében.

– Összesen talán ha egy-két torna maradt ki az életemben, amikor valamiért nem léphettem pályára – mondta az 1960-as születésű, ám örök­ifjú sportember. – Elsőként ugye 1974-ben rendezték meg a Móricz Kupát, én pedig 1977-ben mutatkoztam be itt, ráadásul akkor már a felnőttek mezőnyében. Onnantól számolhatjuk, hogy mindig focizom a kiskanizsai utcabajnokságon. Lehet, az utóbbi időben picit talán már „visszavettem”, de bízom abban, hogy a bajcsaisoknál idén azért én is ott lehetek a döntőben.

A fináléra az előttünk álló vasárnapon kerülhet sor, „Mikebandit” pedig a Bajcsai II. soraiban kell keresni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában