Röszler Dóráé 60 m gáton a legjobb serdülő eredmény

2020.02.04. 20:08

ZAC: érmek az újonc ob-n

A Zalaszám ZAC pénteki közgyűléséről azonnal a fővárosba vették az irányt a klub újonc atlétái.

Kerkai Attila

Röszler Dóra Fotó: ZAC

A hétvégi országos fedett pályás újonc bajnokságon Major Ágnes szerezte az első zalai helyezést: távolugrásban 474 cm-es teljesítménnyel 6. lett. Szabó László Roland pedig 8,29 mp-es idővel a 60 m-es síkfutás B döntőjét nyerte meg.

A ZAC fiú négyese ugyancsak bronzérmet szerzett

A vasárnapi 4x200 m-es váltófutásban remekeltek a ZAC újoncai. Előbb a Hercsel Zsombor, Kis Dávid, Haraszti Zsolt, Szabó László Roland fiú négyes nyert bronzérmet 1:58,84 perces időeredménnyel, majd a Czigány Emma, Major Ágnes, Káldi Panna, Czigány Hanna összeállítású leány váltó is bronzérmes lett 4x200 m-en, 1:58,8 perces idővel. A ZAC atlétáit Csiszár Attila, Góczán István, Góczánné Tóth Zsuzsa és Szabó Gábor edzők készítették fel.

Az egerszegi klub 4x200-as újonc leány váltójának tagjai

 

Röszler Dóra Fotó: ZAC

Ugyancsak a fővárosban, a MASZ országos versenyén az utánpótlás-válogatott Röszler Dóra (ZAC) a 60 méteres gátfutásban a serdülő korosztály eddigi legjobb magyar idejével, 8,96 mp-cel győzött.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában