egyetlen gól esett a szombathelyi meccsen

2019.12.10. 19:29

Rangadót nyert és előzött a Nagykanizsai Futsal Club

Szombathelyen vendégszerepelt a nagykanizsai csapat a futsal NB II Nyugati-csoportjának 14. fordulójában, igazi rangadón.

Kühne László

Kollár Péter (jobbra) szerezte a kanizsai futsalcsapat győztes gólját Szombathelyen

Forrás: Zalai Hírlap / Archív

Fotó: Szakony Attila

Haladás VSE II.–Nagykanizsai Futsal Club 0-1 (0-0)

Szombathely, 100 néző. Jv.: Wittner.

Nagykanizsa: Szakmeiszter Á. – Kollár P., Schuller, Koronczai, Szakmeiszter J. Csere: Simon M. (kapus), Bogyó, Horváth E., Németh K., Fujsz R., Szalai D., Novák L. Edző: Bagó Gábor.

Gólszerző: Kollár (31.).

A küzdelem dominált az összecsapáson, de ezzel együtt szép megoldásoknak is tapsolhatott a közönség. A sportágban nem túl gyakori, hogy egyetlen gól essen egy találkozón, ezt azonban szerencsére a Kanizsa szerezte, mely sikerével megelőzte a vasiakat és feljött a dobogóra.

Kollár Péter (jobbra) szerezte a kanizsai futsalcsapat győztes gólját Szombathelyen
Fotó: Szakony Attila / Zalai Hírlap / Archív

Bagó Gábor: „Nagy győzelem volt ez számunkra, ráadásul nem is játszottunk jól. Nagy erőt adhat ez a siker a folytatásra. Mindkét oldalon rengeteg helyzet adódott, kapusunk, Szakmeiszter Ádám azonban klasszis teljesítményt nyújtott. Mezőnyben jobban játszott ellenfelünk, és mind védekezésben, mind támadásban sok hibát vétettünk, de a fiúk megdolgoztak azért, hogy a szerencse mellénk álljon. Fantasztikus szurkolótáborunk most is plusz energiát adott nekünk.”

A zalai csapat pénteken 20 órakor a győri SZC Futsal Clubot látja vendégül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában