a legeredményesebb klub

2019.12.06. 20:34

Kiscápák-siker Ausztriában

A Bécs melletti Schwehaton rendezték meg a SVS-Schwimmen Trophy elnevezésű kétnapos úszóversenyt, melyen a Keszthelyi Kiscápák SE csapatának  hat versenyzője indult és ők szerezték a legtöbb aranyérmet, szám szerint huszonhármat.

ZH

Az éremhalmozó úszópalánták Csala Tamás edzővel Fotó: ZH

A nemzetközi versenyen három ország 25 csapatának 354 indulója vett részt és az éremtábla első helyén a keszthelyiek végeztek. A keszthelyi Kiscápák SE tagjai közül négyen 11 (!) számban döntötték meg a megyei csúcsot, köztük olyat is, amely 16 (!), illetve 12 esztendeje állt fenn. A 14 esztendős Hetyei Nóra hét számban indult és valamennyiben aranyérmet szerzett. Tóth Luca (12 éves) hat számban, Szemán Viktória (10) 5 versenyszámban, Varga Balázs (10) kettő, míg Princz Petra (11) egy számban bizonyult a legjobbnak. Dávid Virág egy ezüst- és négy bronzérmet gyűjtött.

Hetyei Nóra 100 m mell­úszásban elért 1:11.09 ideje Zala megyei csúcs nemcsak a saját korosztályában, hanem a teljes felnőtt korosztályig legjobb időeredménynek számít. A 100 m-es vegyes úszásban elért 1:04.76 idejével egy kilencéves megyecsúcsot adott át a múltnak és időeredménye a 17 éves korosztályig bezárólag szintén az eddigi legjobb eredménynek számít Zalában.

A Keszthelyi Kiscápák SE versenyzőit Csala Tamás edző készítette fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában