Kanizsai csapatsiker

2019.10.25. 20:18

A Zemplén SE a lábtollas German Openen

A Zemplén SE lábtollascsapata első helyezést ért el a German Open nyílt nemzetközi lábtollbajnokságon. A németországi Hagen adott otthont a versenynek, amin a száz résztvevő csapatban és páros kategóriában mérkőzött meg egymással. 

Kerkai Attila

A dobogó tetején a Zemplén SE győztes csapata

Fotó: ZH

A German Open a csapatok csoportmérkőzéseivel kezdődött és már ekkor lehetett érezni, hogy a kanizsaiak igencsak domináns játékra képesek. A Zemplén SE játékosai, Baranyai Benett, Farkas Balázs, Lukács Benedek és Takács Endre csoportelsőként végeztek. Másnap előbb a marseille-i játékosokból álló France I., majd a hageni Flying Feet Haspe I. hármasát legyőzve kerültek a döntőbe.

A dobogó tetején a Zemplén SE győztes csapata
Fotó: ZH

A másik ágon a német válogatottakból álló házigazda FFC Hagen játékosai kerültek a fináléba, de a kanizsai csapat remek formában győzte le a német gárdát, maga mögé utasítva a több nemzet válogatott játékosait felvonultató népes nemzetközi mezőnyt.

A harmadik napon a párosok közt a Baranyai–Lukács kettős a negyedik, míg a Farkas–Takács duó az ötödik helyen zárta a tornát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában