Huszonöt település csapataival

2019.08.27. 19:15

Újból Ábrahámhegy lett a legsportosabb a Mozdulj Balaton Sporttalálkozón

Huszonöt település csaknem negyven csapatának részvételével, immár tizenötödik alkalommal rendezték meg Vonyarcvashegyen a Mozdulj Balaton Sporttalálkozót.

Kerkai Attila

A kispályás labdarúgás sem hiányozhatott a döntő vetélkedéseinek sorából a Lidó strandon Fotó: ZH

A nyarat átfogó szabadidős programsorozat zárásaként a részt vevő strandok együttesei mérhették össze egymással az erejüket három sportágban, streetballban, kispályás labdarúgásban és strandröplabdában. Az eredmények összesítése után kiderült, hogy a Balaton legsportosabb települése címet – az elmúlt évhez hasonlóan, a rendezvény történetében pedig már ötödik alkalommal – Ábrahámhegy érdemelte ki Keszthely és Balatonfenyves előtt.

A kispályás labdarúgás sem hiányozhatott a döntő vetélkedéseinek
sorából a Lidó strandon Fotó: ZH

A részt vevő települések csapatait Salga Péter, a Magyar Szabadidősport Szövetség főtitkára, Fekete-Páris Judit, a Balaton Fejlesztési Tanács gazdasági igazgatója és ­Bartsch ­János, a programsorozat főszervezője köszöntötte.

A döntő eredményei. Streetball, Skoda László-emlékverseny (6 csapat): 1. Balatonfenyves, 2. Keszthely, 3. Ábrahámhegy. Strandfoci (16 csapat): 1. Balatonszepezd, 2. Ábrahámhegy, 3. Alsóörs. Strandröplabda, Csiszár Géza-emlékverseny (17 páros): 1. Ábrahámhegy, 2. Keszthely, 3. Révfülöp. Összesített végeredmény, a Legsportosabb Település: 1. Ábrahámhegy, 2. Keszthely, 3. Balatonfenyves. A kosárra dobó verseny győztesei. Nők: Vass Judit (Balatongyörök). Férfiak: Ágoston József (Keszthely). Kapura rúgó verseny. Nők: Katona Janka (Ábrahámhegy). Férfiak: Földes István (Balatonlelle).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában