Kosárlabda

2019.07.30. 18:16

Szerb légióst igazolt a Zalakerámia-ZTE KK

Hosszú keresgélés után megtalálta a keresett négyes posztra a játékosát a Zalakerámia ZTE KK, a szerb Zarko Djuric személyében – tudatta a klub honlapja.

Kerkai Attila

muanyag boritasu kosarlabda palya avatas

Az NB I A-csoportban szereplő egerszegi együttes honlapja a 198 cm magas, 29 éves erőcsatárról azt írja, hogy több európai bajnokságban is játszott, köztük a szerb, horvát, szlovák, macedón, svájci, dán és a román első ligákban. A legutóbbi esztendőt a román Steaua CSM Bucuresti csapatánál töltötte, ahol nem csak a bajnokságban, hanem a FIBA Europe Cup sorozatban is húzóembere volt klubjának. A nemzetközi kupában 5 mérkőzésen, átlagban 33 percet szerepelt és 15.8 pontot, 6 lepattanót és 3.4 gólpasszt átlagolt. A román bajnokságban 26 meccsen, 12.8 pontot, 6 lepattanót és 1.5 gólpasszt átlagolt.

Zarko Djuric-cal egy szezonra szóló szerződést kötött a klub. Az ZTE KK új jétékosa augusztus 20-án érkezik. A ZTE KK a nyáron eddig három új légióst jelentett be: Djuric-on kívül az amerikai Dirk Williams és Emmanuel Ubilla is kék-fehérben folytatja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában