Változások

2019.07.01. 20:41

Simonfalvi és Szegleti is Nagykanizsán

Az FC Nagykanizsa NB III-as labdarúgó-együttese is elkezdte hétfőn késő délután felkészülését az előttünk álló szezonra. Az első gyakorlás előtt sajtótájékoztatón ismertették a változásokat.

Kühne László

A futballklub vezetői rögtön azzal kezdték mondandójukat, hogy az egyesületnél az utánpótlás és a felnőtt gárda operatív irányítását, az utóbbit egy kft. formájában az ügyvezető Lánczos Attila irányítja az elkövetkezendő időszakban, a szakmai vezető Zsirai Róbert lesz. Lánczos Attila elmondta, a célkitűzés az 1–5. helyezés, de ezen belül akár az első három helyet is megcéloznák.

Barna László vezetőedző stábja is változott Fotó: Szakony

A szakmai stáb is változott. A vezetőedző Barna László munkáját kapusedzőként továbbra is Horváth Gábor segíti, a másodedző posztja megszűnt, a technikai vezető titulusát ismét Németh Ferenc kapta, masszőrként a jövőben Tóth Árpádot köszönthetik.

 

A játékoskeret is változott, a távozók között Horváth Detrét, Kovács Olivért és Vajda Rolandot találjuk. Az érkezők listáját – egyelőre – Hampuk Ádám (Szentlőrinc), Simonfalvi Gábor és Szegleti Gergely (mindketten Andráshida) alkotják.

Ezek is érdekelhetik