13 találatot jegyeztek az UTE vendégeként

2019.05.07. 19:33

Fölényes győzelmet aratott a kanizsai futsalcsapat

A kanizsai futsalosok ismét hozták – győztes – formájukat és Kistarcsán biztosan vették a sereghajtó Újpesti TE elleni NB II-es találkozót.

Kühne László

A kanizsai futsalosok (fehérben) alaposan kiszakították a gólzsákot…

Forrás: Zalai Hírlap / Achív

Fotó: Szakony Attila

UTE–Nagykanizsai Futsal Club 5-13 (3-3)

Kistarcsa 100 néző. Jv.: Apkó.

Nagykanizsa: Szakmeiszter Á. – Horváth E., László D., Novák L., Szakmeiszter J. Csere: Szőke R. (kapus), Nagy T., Kollár P., Schuller, Szalai D., Koronczai. Edző: Bagó Gábor.

Gólszerzők: Gerhardt (7., 14.), Fehértói (19., 40.), Tóvizi (28.). illetve Szakmeiszter J. (11., 35.), Novák L. (12., 29.), Kollár P. (14., 24., 39.), Nagy T. (21.), Szalai D. (27., 38.), Szakmeiszter Á. (33.), László D. (33.), Horváth E. (37.)

A Nagykanizsai Futsal Club NB II-es játékosainak oda kellett figyelniük hétfő késő esti bajnokijukon, hiszen az ellenfelek sem lazsálnak ellenük, erre jó példával szolgáltak a korábbi fordulók eredményei.

A kanizsai futsalosok (fehérben) alaposan kiszakították a gólzsákot…
Fotó: Szakony Attila / Zalai Hírlap / Archív

Az ezúttal csere nélkül kiálló újpestiek Kistarcsán egy félidőig az izgalmakat még fokozták is a kanizsaiak soraiban. Az UTE vezetést szerzett, ami után a kanizsaiak fordítottak (1-2), de egyenlített a hazai csapat. Hiába vezettek újra a zalaiak, a szünet előtt megint egalizált az UTE. A meccs második félidejében aztán a dél-zalaiak hozták a formájukat. Ebbe az is belefért, hogy ezúttal az egyik kapusuk, Szakmeiszter Ádám mezőnyben is pályára lépett, mi több, még gólt is szerzett. Újabb győzelmével a Nagykanizsa FC őrzi első helyét az alsóházi rájátszásban.

Bagó Gábor: „Nagyon nehezen lendültünk játékba. Görcsösen és idegesen játszottunk, ennek különböző okai voltak. A védekezésünkre nagyon nem figyeltünk oda, és ennek meg is lett az eredménye. A második félidőben gyorsan a magunk javára fordítottuk a mérkőzést és magabiztos, nagyarányú sikert arattunk.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában