Kilencedik alkalommal

2019.02.13. 17:38

Sporttigris kupát rendeztek amatőröknek Lentiben

Kilencedik alkalommal rendezték meg a hét végén a Sporttigris kupa amatőr teremlabdarúgó-tornát, melyen 16 csapat indult, és végül zalaegerszegi siker született.

Kerkai Attila

A tornagyőztes egerszegi MJK csapata Fotó: a szerző

Az amatőr kitétel csupán arra vonatkozott: a csapatokban olyan játékos nem szerepelhetett, aki az őszi nagypályás szezonban a megyei I. osztályban vagy magasabb osztályban szerepelt. Az Arany János-iskolában rendezett viadalon vasárnap 16 együttes vágott neki a küzdelmeknek. Az elődöntőben az egerszegi MJK (Mindszenty József Kollégium) legyőzte a Szécsisziget együttesét, a másik ágon a lenti DPA nyert a Páka-Grund ellen. A bronzmérkőzésen aztán a Szécsisziget 3-1-re győzött a Páka ellen, a döntőben az MJK csapata 2-1-re múlta felül a DPA legénységét.

A tornagyőztes egerszegi MJK csapata Fotó: a szerző

A végeredmény: 1. MJK, 2. DPA, 3. Szécsisziget SE, 4. Páka-Grund. Különdíjak. Gólkirály: Szabó Dániel (DPA, 7 góllal). Legjobb kapus: Póka Balázs (Szécsisziget). Legjobb mezőnyjátékos: Lukács Máté (MJK).

A torna végeztével a viadal fő szervezőjét, Németh Róbertet kérdeztük arról, hogy mennyire elégedett, illetve mi várható még a szezonban.

– Örülök, hogy jól sikerült a tornánk, annak viszont nem, hogy akár több csapatot is fogadni tudtunk volna – mondta Németh Róbert. – Időpont hiányában nem tudtuk kétnaposra bővíteni viadalunkat, így több jelentkezőt el kellett utasítanunk. Három hét múlva szeretnénk megrendezni az öregfiúktornát is, ha lesz szabad időpont a teremben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában