teremfoci

2019.02.08. 19:40

Lentikápolna nyerte a városrészek tornáját

A Vörösmarty-iskolában rendezték meg nemrég a városrészek csapatainak hagyományos teremlabdarúgó-tornáját.

Korosa Titanilla

A győztes lentikápolnai csapat

Fotó: Korosa Titanilla

A megmérettetésen a lentikápolnai, a lentiszombathelyi, a mumori és a bárszentmihályfai településrészek együttesei játszottak körmérkőzést, ez alkalommal Máhomfáról nem érkezett nevezés.

A győztes lentikápolnai csapat
Fotó: Korosa Titanilla

Kiss Tamás önkormányzati képviselő elmondta: a tornán kizárólag a városrészekben született, illetve ott élő, futballszerető játékosok szerepelhetnek. A torna házigazdája idén a bárszentmihályfai városrész volt, ahol nyáron, a megyei bajnokság lezárása után a hagyományos nagypályás labdarúgótornát, a Bagonya-kupát is megszervezik.

A városrészek tornáján idén az első helyet a Lentikápolna csapata szerezte meg, második helyen a Mumor, harmadikon a Lentiszombathely végzett, negyedik pedig a Bárszentmihályfa együttese lett. A legjobb kapus különdíját a 74 éves mumori Bazsika Gyula kapta, a torna gólkirálya Koltai Balázs (Lentikápolna, 6 gól), a legjobb játékos Takács Gergő (Mumor) lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában