Teremlabdarúgó-torna

2019.01.25. 19:03

Nemesdédi siker született a Szelemen Kupán

Tizennégy csapat részvételével rendezték meg a közelmúltban az idei Szelemen Kupa teremlabdarúgó-tornát a falu iskolájában.

Kühne László

A Szelemen Kupa győztese, a Nemesdéd együttese Fotó: a szerző

Az egész napos kiélezett küzdelmek után az elődöntőben Katalánok–Nemesdéd, illetve DPA Csesztreg–Royal Hungaria párosítások alakultak ki, hogy onnan a fináléba a nemesdédiek, valamint a DPA kerüljenek be. A helyosztók keretében azonban előbb a bronzmérkőzést rendezték meg, melyet a Royal Hungaria együttese nyert meg, gólgazdag összecsapáson, 5-3-ra a Katalánok legénysége ellen.

A Szelemen Kupa győztese, a Nemesdéd együttese Fotó: a szerző

Aztán a döntőben is bőven potyogtak a gólok: a Nemesdéd és a DPA fordulatos és küzdelmes meccsen 3-3-ra végzett, hetesekkel pedig a somogyiak győztek, elhódítva ezzel a Szelemen Kupát. A torna gólkirálya Sáfrán Richárd (Nemesdéd) lett 7 góllal, a legjobb kapusnak Nagy Adriánt (Royal), míg a legjobb játékosnak a csesztregi Nagy Norbertet (DPA) választották.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában