Hatvan versenyző

2018.12.30. 21:14

Királyi Pál Kupa lábtoll-labdázóknak

Korosztályos, gyermek és serdülő Királyi Pál Lábtoll-labda Kupát rendeztek meg a településen, az iskola tornatermében négy egyesület hatvan versenyzője indulhatott.

Kühne László

Belovári Panna és Horváth Lili a dobogó tetején Fotó: a szerző

Gyerek leány párosban a Cserszegtomaj SK duója, Belovári Panna és Horváth Lili nyert, a cserszegiektől Berezvai Barbara és Molnár Enikő harmadik lett. Fiú párosban a Zemplén SE-től a Pirbus Domonkos, Pölcz Máté kettős zárt az élen, a Román Sándor-Tóth Olivér (CSSK) duó a dobogó harmadik fokára állhatott. Gyerek vegyes párosban a Cserszegtomaj SK-tól Gumhert Noémi-Fark Lőrinc második, Horváth Lili, Farkas Bence 3. lett. Serdülő lány párosban Gyetvai Boglárka és Lázár Petra (CSSK) első, Kucs Kinga és Molnár Krisztina (Szepetnek SE) a 3. helyen zárt. Serdülő fiú párosban a szepetnekiektől a Hohl Bálint, Kocsis József duó az első, a Czuri Erik, Orsós Zoltán egység a 3. helyen végzett. Serdülő vegyes párosban Kucs Kinga, Kocsis József arany-, Lázár Petra, Szombathelyi Roland ezüst-, míg Orsós Laura, Hohl Bálint (Szepetnek) bronzérmes lett.

Belovári Panna és Horváth Lili a dobogó tetején Fotó: a szerző

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában